Dialog FABULOS între o protestatară și Victor Ponta la Cluj

 

Victor Ponta a avut un dialog fabulos cu una dintre protestatare la Cluj, din care reiese că unii nici nu știu de ce protestează.

 

Protestatar: Domnule premier, cum comentați evacuarea a 300 de persoane din acest loc? Cei de afară v-au acuzat și că sunteți direct vinovat pentu cei care au fost evacuați? 

 

Victor Ponta: Când ați fost evacuați, vă rog?

 

Protestatar: Acum trei ani, pe 17 decembrie?

 

Victor Ponta: Acum trei ani? Serios? Chiar m-au acuzat că acum trei ani am evacuat eu pe cineva? Acum trei ani eram un biet deputat de Târgu Jiu. Nu am evacuat pe nimeni din Cluj. Cred că și dvs vă puteți da seama.

 

În realitate este vorba despre evacuarea în 2009 a 300 de romi de pe strada Coastei, de către Primăria Cluj-Napoca. Romii au fost duși la Pata Rât, iar terenul de pe strada Coastei a fost donat Mitropoliei Clujului pentru construcția campusului inaugurat vineri, 6 decembrie.

Un alt grup de protestatari au scandat ”Demisia” și ”Rușine”, vis-a-vis de aprobarea proiectului de la Roșia Montană. Ponta a fost așteptat de protestatarii anti RMGC, dar și cei care au fost încă de la început împotriva mutării romilor de pe strada Coastei la Pata Rât. Campusul Teologic ”Nicolae Ivan” a fost construit pe strada Coastei, chiar pe locul în care înainte erau cocioabele romilor.

 

Ponta le răspunde celor care l-au huiduit la Cluj


Protestatarii au scandat ”Demisia!”, în timp ce premierul Victor Ponta tăia panglica oficială, manifestanții fiind acoperiți de preoți care cântau colinde.

Una dintre protestatare a fost luată pe sus de jandarmi, după ce a încercat să arunce cu un obiect în premier.

 

Protestatarii Roșia Montană ridicați de jandarmi la vizita lui Victor Ponta la Cluj - FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook