Deszăpezire cu pietre la Cluj, nu cu sare și nisip. Șoferii au parbrizele ciuruite - FOTO


Un șofer din Cojocna a reclamat că are parbrizul ciobit în patru locuri de la ultimele ninsori. 

De la ultimele 2 ninsori, am parbrizul ciobit in 4 locuri !  Cum este posibil ca in locul nisipului cu sare, sa fie dispersat pietriș [pietre]  cu sare? Va rog să conduceți încet! Pietrele nu sar singure in parbriz !”, a reclamat Eduard Megredy.

Cei care au văzut postarea au scris detalii: 

”Tot ceea ce e drum județean, inclusiv în localitatea Cojocna si Iuriu, e dezapezit de Regia Autonomă a Drumurilor Județene, nu de Primăria Cojocna. De aceea uneori drumul județean e curățat mai repede sau mai tarziu decat strada Traian sau alte străzi. Nu stiu domnul primar, dar eu chiar nu am fost spre Cluj de o săptămână și daca nu sesizează cineva, nu știm că a apărut o problemă. Vom sesiza RADJ, dar cam atat putem face”.

”Am aflat asta după apelul la 112. De la poliția Apahida mi-au comunicat că o să roage colegii de la locală sa verifice. Evident că nu se poate face nimic. Eventualele daune trebuie reclamate in instanță, adică iar nimic.

Tot ce putem face este sa conducem încet. Ciobiturile din parbriz se datorează celor care conduceau cu viteza de pe sensul opus”.

”Și eu îl am ciobit, e drept nu pe apahida cojocna, ci în Sannicoara. Faceți reclamație la CJ ei au drumul județean... si sa dai in judecata stai mult si bine. Îți recomand în Baciu firma Fuyayo au prețuri f bune pe piața la parbrize plus montaj”.

Comentarii Facebook