Deputatul Gurzău, suspendat din PDL pentru trei luni

 

Deputatul Adrian Gurzău a fost suspendat din PDL pentru trei luni după ce a votat pentru superimunitate prin modificarea Codului Penal.

 

Decizia a fost luată de Colegiul director al PDL. ”Am avut trei colegi, doi au votat «pentru» la modificarea unui articol din Codul Penal care se referă la incompatibilităţi, deci trei au votat «pentru» şi unul s-a abţinut, i-am audiat şi eu cred în sinceritatea lor când au spus că au greşit, dar până la urmă discutăm despre imaginea PDL şi prin votul majorităţii membrilor Colegiului director au fost sancţionaţi cu suspendare pe o perioadă de trei luni din partid”, a spus Vasile Blaga, președintele PDL.

 

El a spus că această sancțiune este una meritată. ”Nu şi vom lua în discuţie la viitorul Colegiu director şi pe cei care au lipsit pentru că unii şi unele dintre cei care au lipsit şi nici măcar nu şi-au exprimat votul sunt extrem de guralivi zilele astea şi atunci trebuie să vedem de ce nu au fost la vot”, a adăugat Vasile Blaga.

 

Deputatul PDL Adrian Gurzău s-a apărat și a spus că a votat împotriva modificării Codului Penal şi că este o eroare electronică că a apărut că a votat ”pentru”.

 

Care sunt deputații clujeni care și-au votat SUPER-IMUNITATEA

Comentarii Facebook