Care sunt deputații clujeni care și-au votat SUPER-IMUNITATEA

 

Deputații au votat marți, 10 decembrie, un proiect care le conferă o super-imunitate prin amendamente la Codul Penal și abrogarea unui articol.

 

Un nou episod din lupta Parlamentului cu ANI, DNA și instituțiile statului de drept s-a consumat ieri, cu sprijinul rușinos al TUTUROR deputaților clujeni, de la putere sau din opoziție. Prin amendamente la Codul Penal și abrogarea unui articol, deputații doresc să nu mai poată fi cercetați penal pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență sau conflict de interese.

 

Cu alte cuvinte, deputații și-au votat o super-imunitate, care să-i ajute să practice sportul preferat - traficul de influență - în totală impunitate”, a declarat Adrian Papahagi, președintele Partidului Mișcarea Populară Cluj.

 

Pe lista rușinii deputaților care au anulat prin vot nouă ani de luptă anticorupție sunt:

 

Aurelia Cristea (PSD), Adrian Gurzău (PDL), Mircea Irimie (PC), Mate Andras Levente (UDMR), Elena Uioreanu (PNL), Radu Zlati (PNL).

 

Au lipsit de la vot, dar probabil ar fi votat disciplinat, ca tot USL-ul: Steluţa Cătăniciu (PNL), Cornel Itu (PSD), Ioan Moldovan (PC), Adrian Oros (PNL).

Comentarii Facebook