Deputații s-au opus arestării lui Mădălin Voicu. Liviu Dragnea: Cererile DNA nu au trecut din cauza simpatiei

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că deputații s-au opus arestării parlamentarului Mădălin Voicu ”din cauza simpatiei” pe care cei din PSD i-o poartă lui Mădălin Voicu.

 

Din ce am înţeles de la colegii mei, unii au votat ca mine pentru ridicarea imunităţii, alţii au votat împotrivă, ca şi cei de la alte partide (...) Situaţia este că de la toate partidele s-a votat şi pentru şi împotrivă (...) Astăzi, de dimineaţă, discutând cu unii colegi de-ai dumneavoastră (jurnalişti n.r.) mi-au spus că, din ce au simţit, din ce au vorbit cu colegii mei, a existat o oarecare simpatie şi se pare că asta a contat (...) Din păcate, am ajuns în situaţia în care datorită sau din cauza simpatiei, cele două voturi nu au trecut”, a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

 

El a precizat că nu îi poate sancționa pe cei care au votat împotriva cererii DNA; pentru că nu se știe cine sunt.

 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că PSD îşi manifestă repulsia faţă de cererile justiţiei.

 

Deja nu mai e o surpriză pentru nimeni în votul şi în comportamentul PSD, în astfel de situaţii, în care sunt chemaţi să ia parte la decizii care privesc fluxul actului de justiţie, răspunsul lor este unul de repuls. Ca de fiecare dată, PNL a votat şi s-a exprimat în mod deschis şi transparent, în sensul solicitărilor justiţiei. Considerăm că oricine în această ţară are dreptul să-şi probeze, să-şi demonstreze nevinovăţia, dar nu folosind ca scut votul colegilor şi, astăzi, mai pregnant ca altă dată, PSD şi-a dezvăluit adevăratul contur politic. Mai întâi prin acea faimoasă lege a domnului Liviu Dragnea, spre bucuria multora în această ţară, legea a picat şi, după, prin acest comportament în legătură cu modul în care consideră dânşii a răspunde negativ solicitărilor venite din partea justiţiei”, a declarat Ionuţ Stroe, la Palatul Parlamentului.

Comentarii Facebook