Deputat UDMR despre Laszlo Tokes: Putea să fie un Gandhi al maghiarimii

 

Deputatul UDMR de Bihor Szabo Odon a spus că Laszlo Tokes ar fi putut fi un ”Gandhi al maghiarimii”.

 

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, a comentat anunțul potrivit căruia Laszlo Tokes va candida pentru un nou mandat în Parlamentul European.

 

Domnul Tokes este un om norocos şi a primit de la mulţi, multe şanse. Din păcate, cu nicio şansă nu a trăit cum ar fi trebuit. Nu suntem obligaţi nici moral, nici politic să îi mai dăm o şansă. (...) În 1989 putea să devină un Gandhi al maghiarilor din România. Majoritatea română avea o stimă pentru pastorul Tokes din Timişoara. Dacă umbla desculţ şi în haine albe, atunci era un Gandhi pentru noi, şi făcea un serviciu atât românilor din România, cât şi nouă. A ales însă să umble cu limuzine şi a ales să facă politică”, a declarat Szabo, conform Mediafax.

 

În 2009, domnul Tokes a primit o nouă şansă de la UDMR. A candidat primul pe lista UMDR. Era încă membru cu puteri depline. În 2010 a făcut însă al treilea partid împotriva aceleiaşi formaţiuni care l-a pus pe listă. Acum e rândul să îi dea alţii o şansă!”, a mai spus Szabo Odon.

Comentarii Facebook