DECLARAȚIE-BOMBĂ. Crin Antonescu refuză să-l pună înapoi în funcție pe Băsescu


Președintele interimar, Crin Antonescu, a discutat aseară, în cadrul unei emisiuni de pe Antena 3, despre dialogul cu cancelariile străine.

Antonescu a spus că i s-a cerut ”simplu și anecdotic”, dar nu direct, punerea înapoi în funcție a lui Traian Băsescu.

"Simplu spus şi, aşa, anectodic, da. Mi s-a cerut un singur lucru şi nu am fost de acord. Să-l punem înapoi pe Băsescu. (...) Nu, direct, anectotic. Asta a fost toată discuţia. Nu mi s-a cerut", a declarat Antonescu la o emisiune de la Antena 3.

 "Eu însă nu pot să înghit ca un servitor de mici dimenisiuni, aşa cum îi vedem pe tot felul de domni, doamne şi domnişoase din politică, din presă şi de pe unde vreţi dumneavoastră, ONG-uri, lucruri care nu pot fi admise, pentru că dacă eu sunt prooccidental, sunt prooccidental pentru că Occidentul a însemnat democraţie, raţiune şi stat de drept cu adevărat. Eu nu pot să spun că domnul Philip Gordon, după ce vorbeşte cu mine, cu Ponta nu spune un cuvânt despre fraude şi mai ales despre fraude masive şi credibile iese la presă şi declară un asemenea lucru, o asemenea minciună, că nici măcar Parchetul General din România, cu toate vastele sale anchete de la ţară, parcă sunt anchete sociologice de pe vremea lui Gusti, nu au demostrat până acum fraude semnificative. Nu pot să fiu de acord cu astea", a mai declarat Crin Antonescu, conform libertatea.ro

Explicația lui Crin Antonescu pentru reacția cancelariilor este că Traian Băsescu a fost un partener foarte comod în UE.

Comentarii Facebook