Daniel Buda: In Cluj, candidatii PDL la primarii sunt cei aflati acum in functii


Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a anuntat ca alesii care sunt acum in functii vor fi candidatii partidului la primariile din judet.

Decizia a fost luata in cadrul Biroului Permanent Judetean al PDL Cluj, vineri seara, dar nu vizeaza si Primaria Cluj-Napoca.

"S-a decis ca toti alesii filialei, primari si presedinte de Consiliu Judetean, aflati in functii, sa fie candidatii la alegerile locale din luna iunie. In restul localitatilor vom face evaluari punctuale, bazate pe sondaje, pentru desemnarea celor mai buni candidati. In ceea ce priveste posibilele aliante care pot fi facute la nivel local, a fost doar o discutie. Duminica are loc la Bucuresti Colegiul Director al PDL, unde se va mai evalua aceasta problema si urmeaza sa vedem care va fi decizia de la centru in acest sens", a spus Daniel Buda, citat de Mediafax.

In Cluj-Napoca, inca nu a fost ales un candidat, existand posibilitatea ca acesta sa fie Emil Boc. Surse din PDL au afirmat pentru Stiri de Cluj ca viitorul candidat va fi anuntat numai dupa data de 15 martie.

Comentarii Facebook