Daniel Buda, despre demisia lui Apostu: PDL Cluj are resurse pentru a continua proiectele


Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca Sorin Apostu beneficiaza in continuare de prezumtia de nevinovatie si ca numai instantele se vor pronunta in legatura cu vinovatia acestuia.

"Si-a incheiat cariera administrativa prin demisia de astazi, raman faptele si orele nesfarsite de munca, adeseori istovitoare, pentru modernizarea si dezvoltarea municipiul Cluj-Napoca si pozitionarea lui pe harta celor mai importante orase europene.

Sub aspect juridic, Sorin Apostu beneficiaza in continuare de prezumtia de nevinovatie, iar instantele judiciare, singurele abilitate in acest sens, isi vor spune cuvantul cu privire la vinovatia sau nevinovatia acestuia. Sub aspect politic, PDL Cluj a sustinut si a apreciat eforturile administrative ale primarului Sorin Apostu de a face din muncipiul Cluj-Napoca un important pol economic, universitar, cultural, medical, respectiv de a-l transforma cu adevarat intr-un oras modern spre care intreaga Romanie si nu numai se uita cu admiratie si de ce sa nu o spunem, uneori cu invidie", a declarat Daniel Buda.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a mai afirmat ca "filiala pe care o conduce are resursele necesare pentru continuarea proiectelor administrative, demarate in Municipiul Cluj-Napoca in toate domeniile de activitate".

Sorin Apostu si-a dat demisia din functia de primar suspendat.

Comentarii Facebook