Daniel Buda dă vina pe Ponta pentru eșecul aderării la Schengen: Să demisioneze!


Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că premierul Victor Ponta este de vină pentru eșecul aderării la spațiul Schengen și cere atât demisia acestuia, cât și pe cea a Guvernului, pentru "incapacitatea de a gestiona în mod coerent şi corect" interesele ţării.

"Cer demisia de îndată a lui Victor Ponta şi a întregului Guvern pentru incapacitatea de a gestiona în mod coerent şi corect interesele României. Franţa, unde se află la putere socialiştii, prieteni ai lui Victor Ponta, au spus «Nu» intrării României în spaţiul Schengen. Este un eşec pe care Ponta trebuie să şi-l asume şi care trebuie să ducă în mod clar la plecarea acestuia din fruntea Guvernului. Dacă nici la socialiştii lui din Franţa nu are trecere, atunci cum o să aibă trecere la Merkel?", a declarat Daniel Buda.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, Najat Vallaud-Belkacem, a declarat, joi, pentru postul de radio RMC, că România nu întrunește condițiile pentru aderarea la spaţiul Schengen.

"Credem că nu sunt întrunite condiţiile (pentru aderarea României şi Bulgariei la Schengen) şi nu suntem singurii (care cred acest lucru)", a declarat Najat Vallaud-Belkacem.

Comentarii Facebook