Dan Diaconescu: ”Serviciile secrete mă urmăresc pas cu pas. Sunt amenințat cu închisoarea”

 

Dan Diaconescu a declarat la sediul Ministerului Economiei, unde se semnează contractul de vânzare-cumpărare a combinatului Oltchim, că ”eu vreau să semnez astăzi, să vedem dacă vrea şi Guvernul”. 

 

Patronul OTV a oferit suma de 203 milioane lei pentru a cumpăra acțiunile deținute de Minister la combinat (54,8%).

 

Nu mai pot să rămân pe loc. Trebuie să mergem înainte ca să salvam combinatul. Din păcate, în ultimele zile, nimeni nu mai vorbeşte de combinat. Numai noi mai suntem interesaţi de deschiderea lui. Am înţeles că am fost dat dispărut. Serviciile secrete ne urmaresc pas cu pas de câteva zile. Cel care a câştigat licitatia este ameninţat, de guvernanţi, cu închisoarea. Cazul Elodia este nimic în comparaţie cu privatizarea Oltchim. Eu vreau să semnez, să vedem dacă vrea şi Guvernul. Oferta noastră este deja publică. Din ea reiese clar că avem banii. Investitorul este poporul român. E pentru prima oară când cineva câştigă o licitaţie fără să dea şpagă”, a declarat Dan Diaconescu.

 

Pentru a deveni proprietarul combinatului, Diaconescu trebuie să vireze și suma de 45 de milioane de euro. Legea prevede că banii trebuie virați în zece zile de la semnarea contractului.

 

Ce AVERE are Dan Diaconescu. După Oltchim vrea să cumpere CFR -ul și Tarom

Comentarii Facebook