Ce AVERE are Dan Diaconescu. După Oltchim vrea să cumpere CFR -ul și Tarom

 

Dan Diaconescu a anunțat că după cumpărarea Oltchim va achiziționa CFR Marfă şi CFR Călători, iar apoi și Tarom.

 

Diaconescu, fondatorul televiziunilor OTV, DDTV şi al Partidului Poporului, a absolvit Facultatea de Mecanică din București și locuieşte într-o vilă din cartierul Primăverii în valoare de 1,5 milioane euro. Realizatorul tv mai deține o vilă în Bucureşti,  un bloc pe bulevardul Carol, o clădire de birouri în Băneasa (2.700.000 de euro), o casă în Constanţa (600.000 euro) şi una în Sinaia (300.000 euro). În străinătate, el mai are două locuinţe, o vilă la Cannes şi una la Miami Beach, scrie capital.ro.

 

La capitolul mașini, Diaconescu deține un garaj de lux: Mercedes SLK, Rolls-Royce Phantom, Rolls-Royce Drophead, Bentley Flying Spur, Lincoln Navigator, Porsche Cayenne şi Infinity Q 45. 

 

Patronul OTV deține și un avion Cessna, un iaht de peste două milioane de euro, dar şi un elicopter Puma.

 

În privința afacerilor, lucrurile nu stau la fel de roz. Diaconescu deține firma Oglinda Press, cu afaceri de un milion de euro în 2011 şi un profit de 130.000 de euro, dar și Oglinda Televison, care anul trecut a înregistrat afaceri de 150.000 de euro şi un profit de o mie de euro. 

 

Cu toate acestea, Dan Diaconescu a depus o ofertă de 203 milioane de lei pentru a cumpăra Oltchim. ”Avem banii necesari. Mă bucur că am rămas cu bani şi pentru CFR Marfă, CFR Călători, Tarom”, a spus el.

 

Dan DIACONESCU la OLTCHIM: Omul de televiziune a câștigat licitația. Miliardarul clujean Ștefan Vuza a fost ÎNVINS

Comentarii Facebook