Dan Barna, la Cluj-Napoca: Un tur doi fără PSD este despre o Românie care reușește să lase în urmă coșmarurile trecutului


Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS și-a prezentat programul pentru Președinția României în Cluj-Napoca, la Cinema Florin Piersic, alături de Dacian Cioloș, propunerea Alianței pentru funcția de Prim-Ministru.

Dan Barna le-a vorbit clujenilor atât despre miza rezultatului de pe 10 noiembrie, un tur doi fără PSD, cât și despre obiectivele sale în calitate de viitor Președinte al României. 

Sunt convins că la 30 de ani de la Revoluție vom avea un tur doi fără PSD. Este un arc de evoluție în România, pentru că cei care aveți o anumită vârstă vă amintiți de primele alegeri de după Revoluție când Ion Iliescu a fost ales cu peste 85% dintre voturi. Acum este pentru prima dată când moștenirea post-comunistă o să dispară. Un tur doi fără PSD nu este despre un rezultat bun al lui Dan Barna ci despre un rezultat bun al României care reușește să lase în urmă fantasmele și coșmarurile trecutului. Astfel, vom avea ocazia ca în turul doi să discutăm pentru prima dată despre cum arată o Românie modernă, digitală, despre cum arată o Românie cu infrastructură, în care educația funcționează și în care spitalele sunt curate. Toate aceste lucruri sunt posibile”, le-a transmis Dan Barna clujenilor.

Dacian Cioloș a subliniat că alegerile prezidențiale de pe 10 noiembrie reprezintă șansa istorică de a vorbi despre cum putem construi viitorul împreună, subliniind că Dan Barna are toate calitățile necesare pentru a face din România o țară prosperă. 

Suntem în momentul în care putem să nu mai discutăm între bine și rău, între trecut și viitor, ci despre cum putem construi viitorul împreună. De aceea Dan Barna trebuie să fie în turul doi și, apoi, va fi Președintele României. Vom face acest lucru împreună pentru că noi nu vă propunem doar un candidat la alegerile prezidențiale, Dan Barna nu va fi singur, suntem împreună cu el. În această campanie am propus un tandem, eu îmi asum rolul propunerii pentru poziția de Prim-Ministru a Alianței USR PLUS. Foarte multe dintre așteptările care sunt legate de viitorul Președinte al României pot fi puse în aplicare în parteneriat cu Guvernul. Dan Barna are toate calitățile și viziunea necesară pentru ca România să fie o țară prosperă”, a transmis Dacian Cioloș, propunerea Alianței USR PLUS pentru funcția de Prim-Ministru. 

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.

Comentarii Facebook