Marti 5 Iulie

Asfaltare spre Mărișel, după ce Kiat și-a bătut joc - FOTO


Drumul spre Mărișel este asfaltat, după ce firma Kiat și-a bătut joc de lucrare, sub oblăduirea Consiliului Județean (CJ) Cluj.

Dacă mergeți spre Mărișel, fie că acolo este “acasă” fie că mergeți în plimbare, veți conduce pe un drum nou. Pentru a finaliza întregul drum județean, se lucrează chiar și sâmbătă. - în Comuna Mărișel, Cluj”, se laudă, acum, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, care i-a reactivat pe turcii de la Kiat.

Kiat a pierdut contractul cu CJ Cluj, pentru că avea solicitări aberante, dar Tișe, după ce a venit la conducerea Consiliului Județean Cluj, în 2016, a ținut să refacă legăturile cu Kiat. Rezultatul a fost la fel de prost ca prima dată, pentru că turcii nu s-au ținut de treabă.

Problema este că la licitația din 2012, când tot Alin Tișe era președinte al Consiliului Județean Cluj, Kiat a venit cu prețuri nerealiste, numai pentru a câștiga licitația în speranța unor suplimentări de fonduri (n.red. practică folosită de multe firme de casă), dar apoi lucrările nu au mai putut fi puse în practică. Conducerea din perioada 2012 - 2016, a încercat rezilierea contractului cu Kiat, dar lucrurile s-au blocat. Tișe a revenit la CJ Cluj, în 2016, și a promis că totul va reveni la normal. În 2019, după trei ani de normalitate, drumul spre Mărișel era tot ca după bombardament și s-a decis rezilierea contractului cu Kiat, pentru că și alegerile sunt la câteva luni distanță.

Tișe asfaltează acum cu firma Consiliului Județean Cluj, care nu a fost bună până acum, fiind preferați privații.

Emil Boc nu mai tolerează angajații incompetenți: ”Nici corupția nu este atât de dăunătoare ca și amatorismul”

Comentarii Facebook