Cioloş susține că Emil Boc e un candidat redutabil: Clujul s-a dezvoltat, dar poate deveni o victimă a propriului succes


Dacian Cioloș a spus la Cluj-Napoca că Alianţa USR-PLUS va anunța candidatul la Primăria Cluj-Napoca după alegerile prezidențiale.

Acesta a fost planul nostru, să ne concentrăm pe alegerile prezidenţiale în acest moment. Fiecare dintre cele două partide din alianţă, şi PLUS, şi USR, să-şi pregătească potenţialii candidaţi care să înceapă să se prezinte şi imediat după alegerile prezidenţiale dintre candidaţi vom alege un candidat al alianţei. Ştiţi bine care a fost rezultatul alianţei la alegerile europarlamentare, care e potenţialul aici, vă asigur că această competiţie între Emil Boc, care este un candidat redutabil, trebuie s-o recunoaştem, şi Alianţa USR-PLUS, care vine cu un suflu nou, care vine cu idei şi mod de adaptare foarte bine adoptate la acest sector, care creşte economia Clujului, această competiţie va fi în interesul clujenilor şi în interesul unui Cluj european. Nu vom fi deloc în întârziere, vom avea oferta la momentul oportun pe masa clujenilor”, a spus Cioloş, la Cluj-Napoca.

Acesta a spus că lupta cu Emil Boc va fi grea, dar că Clujul are nevoie de un plan de viitor. ”Clujul s-a dezvoltat, dar poate deveni o victimă a propriului succes pe partea de imobiliare, trafic, dezvoltare economică. Aeroportul Cluj este suprasaturat pentru că are un potențial de creștere mult mai mare față de dezvoltarea de acum. Clujul este un focar de dezvoltare pentru toată regiunea. Trebuie să dezvolte județele din jur și trebuie sa devina o metropola pentru Europa de Vest. Cred că la astfel de discuții se așteaptă clujenii de la viitorul candidat. Clujul nu are ce aștepta de la București și trebuie să impulsioneze alte zone ale țării”, a mai spus Dacian Cioloș.

Comentarii Facebook