Cum se lucrează la devierea pârâului Becaș. Lucrările vor fi gata până la finalul lunii august - Galerie FOTO cu șantierul

 

Devierea pârâului Becaș va fi gata până la finalul lunii august, au precizat constructorii în cadrul unei vizite făcute de ministrul Apelor și al Pădurilor, Lucia Varga.

 

După finalizarea lucrărilor vechea albie a pârîului va fi închisă, iar pârâul va fi mutat. Investiția se ridică la 12 milioane de lei, iar ministrul Lucia Varga le-a dat asigurări constructorilor că vor primi în circa 2 săptămâni și a doua tranșă din această sumă, în valoare de 7,4 milioane de lei.

 

Am venit pentru a mă asigura că se fac lucrări de calitate. Nu vreau să pățim ca și în alte zone din țară, unde după 2 ani totul s-a distrus. Cine va mai face lucrări de mântuială va plăti aspru. Noi am eliberat deja 4 milioane de lei pentru devierea pârâului Becaș și avem și restul de 7,4 milioane de lei. Banii îi vom trimite la Cluj în circa 2 săptămâni”, a spus Lucia Varga.

 

Ministerul Apelor și al Pădurilor finanțează și lucrările de deviere a Someșului, în valoare de 30 de milioane de lei. Investiția va începe după ce va fi terminată pista de 2.100 de metri și devierea pârâului Becaș.

 

Clujul va avea din octombrie cea mai modernă pistă din România: ”E prima investiție de acest gen din ultimii 50 de ani” - VIDEO

Comentarii Facebook