Cum s-a circulat în Florești, în ziua în care s-au suplimentat autobuzele: ”Nu e un pic rușinica să ne anunțăm când e control în autobuze?” - VIDEO


Floreștiul a fost extrem de aglomerat și luni dimineața, când s-a pus în aplicare planul de suplimentare a numărului de autobuze la primele ore ale dimineții.

La prima oră a dimineții, în jurul orei 6.20, erau cozi infernale de mașini, ceea ce arată că degeaba se suplimentează autobuzele, dacă oamenii optează să meargă cu mașinile personale. 

Cineva a postat asta mai devreme. Cred ca este și o descriere în care e jegmanita administrația locală. O fi de vină, habar nu am.

1. Dar ce pot să observ la prima vedere este o pistă de biciclete în stare perfectă, din păcate goală. Spune multe despre oamenii din Florești.

2. Dacă ar fi să inspectăm și mașinile, aș fi curios câți oameni sunt în fiecare mașină în afară de șofer. Ori de câte ori mă uit văd în medie unul maxim 2.

3. În continuare despre calitatea oamenilor. Nu e un pic rușinica să ne anunțăm unii pe alții ca e control pe traseu la autobuze? La ce servicii să ne așteptăm când noi nici biletul de autobuz nu îl plătim. 

În loc să filmăm hai să ne implicăm. Începuseră la un moment dat niște persoane să anunțe traseul pe care îl fac cu mașina, ba chiar mai mult și faptul ca lasă liber loc de parcare. 

Acum știu ca în perioada asta e loc de campanii electorale (pro și contra), dar printre săgeți, hai să încercăm să ne și ajutăm un pic”, a mai comentat cineva, vis-a-vis de imaginile de la ora 6.20.

387838294_7668797009803512_6586918691523207008_n.jpg

După câteva ore, la ora 8.00, deja stațiile de autobuz erau pline și oamenii se înghesuiau pentru a încăpea.

Așteptam o asemenea filmare! Dedicație speciala pentru cei care se plâng ca traficul este aglomerat din cauza celor ce nu-și lasă mașina acasă! După doua zile de circulat cu transportul în comun, sunt convinsa ca își vor schimba părerea! O zi cu spor și răbdare!”, a comentat cineva, vis-a-vis de filmarea de mai jos.

Cert este că Floreștiul ar avea nevoie fie de o bandă dedicată, imposibil de realizat acum pentru că DN1 este administrat de Compania de Drumuri, de o mai bună sistematizare a traficului, dar și ca oamenii să renunțe, pe cât posibil, la mașini. 

Comentarii Facebook