Cum cer politicienii din Cluj voturile la grătar. Valea Gârbăului și Hoia, igienizate contra voturi - FOTO

 

Politicienii au fost loviți de hărnicie chiar de 1 Mai, în plină campanie electorală. Toate partidele, mai puțin liberalii, au igienizat locul de grătar al clujenilor.

 

De 10 ani, tinerii democrat liberali clujeni sărbătoresc 1 mai prin munca! O actiune de ecologizare prin care atragem atentia asupra păstrării curateniei in zonele verzi, după care urmeaza, bineinteles, picnic si distractie!”, scrie pe Facebook Ovidiu Câmpean, președintele organizației de tineret a PDL.

 

 

De la acțiune nu putea lipsi candidatul partidului la europarlamentare.

 

Cei de la PMP Cluj susțin că sunt egologiști și au plantat mini pancarte la Hoia: ”Această arie a fost curățată de către Organizația de  Tineret a PMP (OT PMP) pentru ca dumnveavoastră  să vă bucurați de grătar și iarbă verde alături de prieteni. Vă rugăm să lăsați zona cel puțin la fel de curată cum ați găsit-o pentru ca și următorii concetățeni să se bucure în voie de evadările în natură. Vă mulțumim și vă dorim grătar cât mai plăcut.

 

 

PSD Cluj a curățat zona Hoia, într-un elan muncitoresc. Social democrații nu le-au mai dat mici clujenilor, așa cum au făcut în ultimii ani de 1 Mai muncitoresc.

 

 

Ghinionul tuturor a fost că vremea, dimineața, nu a fost cea mai bună, așa că puțini clujeni i-au văzut cum trudesc în folosul comunității.

Comentarii Facebook