Cum a anunțat Patriarhia Română că astăzi e Crăciunul


Agenția de știri a Patriarhiei Române, Basilica, a făcut o gafă de zile mari, anunțând că astăzi este Crăciunul, în loc de Nașterea Sfintei Maria.

Anunţul surpriză al Agenţiei de ştiri Basilica postat luni seară, la ora 18.51, potrivit ziuaconstanta.ro, cu titlul ”Programul slujirii ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române la Sărbătoarea Națterii Domnului”.

Aceasta nu este singura greșeală din anunț: „La Sărbătoarea Nașterii Domnului, membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române slujesc după următorul program pe care îl aflăm de la Radio TRINITAS:

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va participa la Sfânta Liturghie în Parohia Foișor 1 și va sfinți cantina socială Sfânta Maria a Protopopiatului Sector 3 Capitală.

Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va sluji împreună cu Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, și cu Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, la Mănăstirea Vorona din județul Botoșani. Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va sluji la Biserica Sf. Maria din Constanţa”.

Comentarii Facebook