CTP despre REFERENDUM: "Pentru prima dată în istorie, România poate fi salvată CU BEREA ÎN MÂNĂ"

Cristian Tudor Popescu susţine că referendumul a fost furat deja atât de USL, cât şi de Traian Băsescu şi PDL, potrivit Realitatea TV.

"Există cu siguranţă un public care se uită ca la un show la această campanie. Dar există şi mulţi oameni care nu au mai fost la vot de ani de zile care sunt scârbiţi de tot spectacolul acesta al politicii şi nu ştiu pe cine ar putea să aleagă din peisajul românesc. Mai întâi, acest referendum a fost furat, cum se fură startul la cursele atletice, de către USL prin manevrele ultra-rapide la limita legii prin care l-au adus la suspendare pe Traian Băsescu. Apoi, a fost furat de Traian Băsescu şi PDL prin acest boicot împotriva spiritului democraţiei pe care l-au instituit. Pentru prima dată în istoria României, ţara poate fi salvată luptând, nu cu arma în mână, ci cu berea în mână.

Imaginaţi-vă un ins, simpatizant PDL, care stă la terasă şi bea o bere. În felul acesta el salvează România. Alături de el, pe aceeaşi terasă, un ins care bea şi el o bere, a votat. Numai că berea nu e plătită de el, ci de USL care l-a dus cu maşina la vot. Astea sunt emblemele între care se găseşte cetăţeanul muncitor şi cinstit pe care eu totuşi aş fi fericit să îl văd la vot. Dacă vor fi foarte mulţi votanţi la acest referendum, nu mai are nicio importanţă câţi votează pentru Băsescu, câţi împotriva lui. Important este că se trezeşte cu adevărat românul în politică din nou", a spus Cristian Tudor Popescu la emisiunea prime Time News de la Realitatea TV.

Comentarii Facebook