Cristian Tudor Popescu crede că lui Ponta începe să îi fie frică

 

Cristian Tudor Popescu a declarat că lui Victor Ponta începe să îi fie frică de Klaus Iohannis. 

 

Aceasta demisie a lui Titus Corlatean nu rezolva evident nimic, dimpotriva blocheaza in momentul de fata, posibilitatile de rezolvare pentru turul 2, pentru asigurare posibilitatilor de vot a cetatilor romani din strainate. 

 

Singura semnificate a acestui gest este frica, dupa parerea mea. Nu frica lui Titus Corlatean, sau nu numai a lui Corlatean, ci si a lui Victor Ponta. Altfel daca nu i-ar fi frica daca ar sti Ponta ca diferenta dintre el si adversarul lui este mai mult mica, decat in sondajele coafate care sunt date publicitatii. La cat cinism si cata aroganta are, lui Ponta putin i-ar pasa de manifestatiile ostile din tara si din strainate generate de porcaria votului in diaspora din primul tur. Singura interpretarea este nesiguranta lui Ponta, incepe sa-i fie teama, sa nu mai excluda posibilitatea de a pierde duminica alegerile si stim ce inseamna asta in chiar viziunea lui Ponta: din celebra lui zicere daca pierdem prezidentiale, "scapa cine poate". 

 

Gestul acesta de slabiciune, pasul inapoi al acestui Corlatean, el nu exista ca si Stanoievici care nu spun niciun cuvant, adica acest Corlatean a gasit iesirea, Stanoievici s-a linistit.

 

Nu conteaza acesti indivizi, ci semnalul de slabiciune pe care il da camarila Ponta in fata atmosferei ostilei a manifestiilor care au avut loc in ultimele zile.

 

Ponta nu s-a asigurat de nimic. Nu controleaza lucrurile si nu stiu cum putea fi rezolvata aceasta problemea, cum ar putea rezolva noul ministrul aceasta problema a noilor sectii.

 

Nu are voie Corlatean sa-si dea demisia acum. Sa spuna data demisiei dupa turul 2 si validarea de CCR si sa rezolve problema. Faptul ca refuza sa rezolve problema spunând ca nu exista baza juridica, baza juridica se creeaza, se poate da ordonanță de urgență. Ce e impotriva legii ca asiguri oamenilor posibilitarea sa voteze. Dimpotriva, legile trebuie sa se supuna cerintei fundamentale a Constitutiei. 

 

Oamenii care au iesit in strada, vad ca nu au iesit degeaba, vad ca protestele lor au avut efect, faptul din dansul si-a dat demisia si aceste proteste vor continua cu mai multa indarjire", a declarat Cristian Tudor Popescu la REALITATEA TV.

Comentarii Facebook