Crin Antonescu: Luni, luăm o decizie privind candidatura lui Gigi Becali. Eu sunt de acord

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este de acord cu faptul că Gigi Becali va candida pe listele PNL.

 

Domnul Becali m-a contactat, şi-a exprimat intenţia de a susţine, împreună cu partidul său, USL, din punct de vedere politic, electoral şi dorinţa domniei sale de a candida, în situaţia în care şi noi suntem de acord cu acest lucu. Eu am avut o discuţie cu domnul Becali în care am luat act de această dorinţă a domniei sale, i-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deschise şi că se poate încheia un acord politic între USL şi PNG, prin care acest partid să dea voturile sale candidaţilor USL şi, de asemenea, Gigi Becali să candideze pentru Parlament, dacă doreşte, pe listele USL”, a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie la Antena 3.

 

Gigi Becali ar urma să candideze fie pe lista PNL, fie pe cea a PSD.

 

Opţiunea lui George Becali e spre PNL, eu i-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile se pot discuta şi se pot rezolva, rămâne ca săptămâna viitoare, probabil luni, la nivelul Biroului Politic al PNL, să luăm o decizie oficială asupra acestui lucru”, a mai spus Antonescu.

 

Lideul PNL a spus că este de acord cu această candidatură, dar că nu se pune problema ca PNG să intre în USL. Dacă Gigi Becali vrea să candideze, trebuie sa se înscrie într-unul din partidele componente ale USL, a mai afirmat Antonescu.

Comentarii Facebook