COVID -ul nu are priză la PSD Cluj, care nu respectă regulile și nu poartă mască - FOTO


PSD Cluj și-a lansat miercuri candidații la alegerile Parlamentare din 6 decembrie, iar pozele de la final s-au făcut fără respectarea regulilor de combatere a COVID-19.

În fotografia de la finalul evenimentului apar nume ”grele” ale PSD Cluj, care sunt la curent cu regulile impuse de Guvern împotriva COVID-19, dar preferă să nu le respecte. Până la momentul fotografiei, cei care au participat la eveniment s-au chinuit să respecte regulile și au stat răsfirați. 

Niciunul dintre social-democrații din fotografie nu poartă mască, pentru că în stilul plin de aroganță cu care i-au catalogat românii ”ei sunt mai presus de boală”. E greu de crezut că toți s-au testat înainte de realizarea fotografiei, pentru ca totul să fie cât mai sigur.

Culmea este că în fotografie, înghesuit lângă Vasile Dâncu se află Patriciu Achimaș, medic primar, cu supraspecializare în ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, unde Dâncu fusese vice-premier. Achimaș va merge de la această întâlnire direct la Institutul Oncologic din Cluj unde lucrează, fără a se fi protejat de contactarea virusului COVID-19. 

124818016_3703597379663883_6730689146132868908_n.jpg

Comentarii Facebook