Costul lucrărilor la Sala Polivalentă cresc cu 13 milioane de lei. AFLĂ de ce crește prețul - VIDEO

 

Lucrările la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor crește cu 13 milioane de lei, față de licitația adjudecată inițial de firma CON-A. În acești bani intră o serie de inovații, pe care primarul Emil Boc le consideră necesare.

 

Primarul a declarat că, inițial, firma CON-A a adjudecat licitația la valoarea de 50 de milioane de lei. Acel contract a fost reziliat în urma unei sentințe a intanței, astfel că Primăria Cluj-Napoca reia licitația pentru terminarea lucrărilor.

 

În noul proiect au fost incluse o serie de facilități care inițial nu erau prevăzute: un video box care să fie montat în centrul sălii sub tavan, o nouă învelitoare exterioară, care să fie în același ton cu stadionul Cluj Arena, dar și montarea unui parchet care poate fi demontat pentru organizarea unor competiții care necesită acest lucru.

 

Toate aceste investiții costă în plus cu 13 milioane de lei, iar tot proiectul va costa 63 de milioane de lei. Licitația va fi lansată în următoarele zile, iar proiectul ar urma să fie finalizat până în 31 decembrie 2013.

Comentarii Facebook