Miercuri 24 Aprilie

Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din funcția de preşedinte PRM

 

Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din funcția de președinte al PRM de către reprezentanţi din 24 de organizaţii judeţene ale partidului.

 

Gheorghe Funar a declarat că la reuniunea Consiliul Naţional al PRM s-a decis modificarea şi completarea statutului partidului, dar și revocarea preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar şi a Biroului Politic şi a Comitetului Director al partidului.

 

A fost ales și un Birou Politic intermar care să conducă partidul până la organizarea unui congres extraordinar, cel mai târziu în toamna acestui an, pentru alegerea unui preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţii şi a secretarului general al PRM.

 

Eu am discutat cu domnul preşedinte Vadim pe tema acestei întâlniri de astăzi şi dânsul a fost de aceeaşi părere cu mine ca să particip la această întâlnire, suntem în cadrul aceluiaşi partid. Eu am insistat ca să vină şi dânsul la această conferinţă extraordinară, are motivele întemeiate ale dânsului pentru care nu a participat, dar sperăm ca astăzi să se fi întâmplat un lucru care să relanseze PRM, eu sunt pentru unitatea partidului”, a declarat Gheroghe Funar.

 

Corneliu Vadim Tudor susține că revocarea sa din funcție este nestatutară.

 

Ce au făcut ei acolo e nestatutar, e total ilegal, (...) pretind că sunt şefi de filiale, nu sunt aşa ceva (...). Pe mine nu mă poate înlocui nimeni din această funcţie, chiar şi numai pentru simplul motiv că sunt preşedintele fondator al partidului şi marca PRM e înregistrată la OSIM pe numele meu”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

 

Nu sunt statutari, e Funar acolo şi mi-a zis despre ce e vorba (...), ca să facă ei o plenară a Consiliului Naţional trebuia să adune 26 de preşedinţi de filiale”, a adăugat el, spunând că este vorba de ”o făcătură” instrumentată de PSD.

Comentarii Facebook