Cornel Udrea, despre alegerile de la PNL Cluj: Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament


Scriitorul Cornel Udrea a comentat comportamentul gazdelor de la congresul PNL de la Cluj, de duminică, unde a fost aleasă noua conducere.

Acesta a criticat modul în care președintele PNL, Ludovic Orban, a fost lăsat să stea singur pe un rând întreg de la Casa de Cultură a Studenților. Gestul a fost unul clar de izolare, comentează Udrea, ”un simbol grosier, al înclinării scândurii spre Cîțu, în calitate de viitor lider”.

La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid !

Ce m-a deranjat enorm, ca cetățean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbeliște a lui Ludovic Orban, singur, pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scândurii spre Cîțu, în calitate de viitor lider.

Printre cei aburcați pe scenă, să îi facă părul cărare acestuia, s-au aflat mulți care își datorează cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban ! Batistuță agitată ( cum se uita, anțărț,  de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoție, trimis în parlamentul european, oare de cine ?) și alții, privindu-l ciocuș și păgîn, crema și cireașa tortului pre-electoral.

Domnule Boc, ar fi trebuit să fiți de două ori gazdă primitoare: ca primar, și ca organizator al evenimentului.

Acolo, în Apuseni, chiar dacă nu îți place unul dintre oaspeți, îi dai și lui bun găzdușag și cinstire, fiindcă ți-a călcat pragul, nu îl lași în tîrnaț, cu on blid în față, să vorovească, cu cînele dupe lanț ! ! 

Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conștiințe de black sunday”, a comentat Cornel Udrea.

Florin Cîțu, la Cluj: Nu am intrat în politică pentru o funcție. Sunt la guvernare datorită voturilor PNL Cluj

Președintele PNL, Ludovic Orban, aplaudat în fieful lui Boc: Eu am inclus metroul din Cluj în PNRR

Comentarii Facebook