Boc: Furtună ca cea de duminică seara nu am mai văzut de 30 de ani


Primarul Emil Boc spune că Clujul este funcțional, după furtuna de duminică seara, cea mai puternică din ultimii 30 de ani.

Partea plină a paharului este că nu avem niciun deces. Sunt două persoane ușor accidentate. Orașul este funcțional. De azi noaptea de la 10.30 s-a lucrat și se lucrează pentru decongestionarea zonelor cu probleme. Mai avem acoperișuri smulse și copaci doborâți, dar orașul nu are probleme în acest moment. Este funcțional și până diseară mare parte din lucrări vor fi terminate. Mai rămân câteva aspecte legate de acoperișurile unor clădiri care vor fi reparate, inclusiv două școli.

Noi nu am avut în ultimii 30 de ani o furtună de o intensitate atât de mare, într-un timp atât de scurt. Nu am avut niciun fel de atenționare cu privire la acest eveniment. Pur și simplu a căzut ca din cer, iar intensitatea a fost complet ieșită din comun. Au fost smulse acoperișuri, arbori sănătoși au fost doborâți. Sperăm să nu mai avem așa intensitate, pentru că suntem copleșiți”, a declarat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook