Contractul cu firma Coral, prelungit fara licitatie de Consiliul Local Cluj Napoca! Motivul: firma nu si-a recuperat investiile


Contractul cu firma Coral a fost prelungit fara licitatie de Consiliul Local Cluj Napoca, in ciuda vociferarilor alesilor PNL si PSD.

Propunerea de prelungire a contractului a fost facuta de primarul Sorin Apostu si consilierii locali au supus-o dezbaterii in sedinta de marti. Edilul a spus ca firma Coral nu si-a amortizat investitiile facute in cei cinci ani de contract si este indreptatita sa beneficieze de o prelungire automata a intelegerii.

Sorin Apostu a declarat ca firma Coral Impex a efectuat in 2010 suplimentar serviciul de eradicare a capuselor, care nu era inclus in contractul initial si a facut unele investitii.

Propunerea a fost criticata de consilierii PNL si PSD care au afirmat ca firma Coral se ghideaza dupa regulile economiei de piata si nu trebuie "sprijinita" de primarie pentru a-si amortiza investitiile.

"Este anormal ca acest contract sa fie prelungit pe 7 ani, cand putea fi organizata o licitatie si sa vedem cine ofera cel mai bun pret. Daca firma Coral a facut un plan de afaceri prost atunci sa sufere consecintele", a declarat Gheorghe Vuscan, consilier PSD.

Contractul cu firma Coral Impex a fost prelungit pe 7 ani si 7 luni. Societatea a castigat in 2006 licitatia de dezinsectie si deratizare a municipiului Cluj Napoca, incasand in acest interval 250.000 de euro de la bugetul local.

Comentarii Facebook