Constructorul va plăti despăgubirile pentru inundația de pe strada Eroilor, din Florești - VIDEO


Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a spus că cei care au suferit pagube în urma inundațiilor de pe strada Eroilor, din localitate, vor fi despăgubiți.

Din cauza unei greșeli grave în succesiunea lucrărilor de construcție a canalizării Văii Sânăslăului, parte din locuitorii străzii Eroilor au avut de suferit pagube materiale și mult mai mulți pagube morale. În nume propriu și al administrației publice a comunei Floresti, imi cer scuze public fata de toți locuitori afectați de această gravă greșeală făcută de către constructor. Toți cei afectați material sunt rugați sa mă contacteze maine pentru a trimite o comisie care sa stabilească valoarea pagubelor, ca eu la randul meu să mă pot îndrepta împotriva constructorului”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

În urma ruperii de nori de luni seara, de pe dealurile din zona Cetatea Fetei s-au format o viitură care a ajuns pe strada Eroilor, dar unde canalizarea nu a putut prelua apa din cauza unei grave erori comise de constructorul drumului. Strada Eroilor este în reabilitare, urmând să fie modernizată.

Comentarii Facebook