Constructorii din Florești au donat Primăriei numai jumătate din drum. Zona Sun City si Emerald Gardens este un focar de infectie

 

Floreștenii care locuiesc în ansamblurile rezidentiale Sun City si Emerald Gardens se plâng că drumul este spart, iar apa menajeră uzată iese pe stradă.

 

Apa pe care o vedeti este defapt apa menajera uzata, mai exact apa din WC-urile a peste 200 de familii care locuiesc in ansamblurile rezidentiale Sun City si Emerald Gardens. Sistemul ales de Primarie este urmatorul: s-a sapat o groapa mare langa acea balta unde se deverseaza DESCOPERIT toata apa menajera, iar cand aceasta se umple se varsa toata pe ulita de acces a blocurilor. Pe langa pericolul major ca vreun copil sa cada intr-o groapa de 3 x 3 metri si cu adancime de 4-5 metri va dati seama ce miros degajă. 

 

Dupa falimentul celor doi constructori Primaria Floresti a preluat drumul dintre cele doua ansambluri, dar nu a facut absolut nimic legat de canalizare sau craterele din acest drum. Nici macar nu poate fi vorba de asfalt, desi totusi 200 de familii care locuiesc pe o strada cred ca totusi contribuie cu o suma frumusica la primarie, prin taxe si impozite locale”, ne-a reclamat un localnic.

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea a precizat că în zonă au construit două firme, de o parte și de alta a drumului. ”După finalizarea blocurilor, numai unul a predat drumul, adică un sens de drum. Celălalt constructor nu a donat nimic, având ceva probleme cu băncile. Nu putem interveni pe o jumătate de drum. 

 

Problema cu apa menajeră este în sarcina Companiei de Apă Someș, care administrează pompele”, a spus Șulea.

 

Primarul a mai afirmat că a fost vorba și despre priorităti. ”Chiar dacă am avea drumul, trebuie să avem și priorităti în cheltuirea banului public. Acolo sunt 3 - 4 blocuri și în alte părti mult mai multe, așa că în primul rând trebuie să investim unde locuiesc mai multi oameni. Oricum, la Sun City si Emerald Gardens nu avem drumul încă cedat Primăriei. Îi rog pe oameni să ia legătura cu firma care a construit și să facă presiuni pentru a fi donat terenul”, a mai afimat Horia Șulea. 

Comentarii Facebook