Luni 19 Aprilie

Construcții pe strada Stejarului, din Florești, fără autorizație! Poliția Locală a dat amenzi - FOTO


Un nou cartier răsare în zona străzii Stejarului din Florești, după ce Poliția Locală a depistat că s-a amenajata deja un drum și se fac lucrări pe teren. 

Odată cu preluarea mandatului de primar, am declarat că nu vor fi acceptate jumătăţi de măsură ȋn noua administraţie locală. Am anunțat acest lucru în mod public și rămân consecvent promisiunilor. 

Dezvoltarea Floreştiului trebuie să fie realizată cu respect faţă de cetăţeni şi față de ȋntreaga comunitate!

Am dispus Poliţiei Locale încă de la sfârșitul anului trecut, controale permanente cu raportări săptămânale, care au ca şi scop identificarea şi verificarea şantierelor existente pe raza comunei Floreşti. Vă asigur că verificările continuă pentru că lucrurile trebuie să se desfășoare cu respectarea regulilor și reglementărilor legale în vigoare. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15000 lei în ultima lună. 

Ȋn cursul zilei de astăzi, reprezentanţi ai Poliţiei Locale - disciplina ȋn construcţii și ai departamentului de Urbanism, au identificat lucrări de amenajare teren (platforme şi taluzuri), deasupra străzii Stejarului, ȋn extravilan, fără autorizaţie de construcţie. A fost ȋncheiat un proces verbal de contravenţie şi au fost dispuse măsuri complementare. Tot ȋn zona străzii Stejarului precum și în alte zone, ȋn cursul zilelor trecute, au fost identificate construcții fără autorizaţie și au fost dispuse măsuri în conformitate cu legea. Astăzi s-a constatat că în unele cazuri măsurile nu au fost respectate, drept urmare s-au aplicat sancţiunile aferente. Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate! Cei care vor respect din partea autorităților locale, trebuie să îl și ofere!

Lansez un apel tuturor, în cel mai serios mod, de a rămâne implicați în viața comunității, și să ne transmită sesizări privind şantierele fără panouri de identificare, sau cele unde constată că nu se respectă regulile şi reglementările ȋn vigoare şi să apeleze numărul de telefon al echipajului de Poliţie: 0727809866”, a precizat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook