Miercuri 24 Aprilie

Consiliul local participa cu cate un milion de lei la majorarea capitalului social de la CFR Cluj si Universitatea Cluj - VIDEO

 

Consiliul local Cluj Napoca va majora capitalul social al celor doua cluburi de fotbal din Cluj cu cate un milion de lei. Cluburile sportive din Cluj vor mai primi inca 2,4 milioane de lei.

 

"I-am anuntat ca nu le mai dam bani decat pe fundatie sau prin majorari de capital. Anul acesta au ales majorarea de capital. Noi anuntam inceperea demersurilor pentru majorarea capitalului, trebuie ca toti actionarii sa fie de acord cu acest demers", a declarat primarul Sorin Apostu intr-o conferinta de presa.

 

Proiectul de hotarare privind aprobarea participarii Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca la majorarea capitalului social al SCS FC CFR-1907 Cluj SA si al SCS FCM Universitatea Cluj SA, cu suma de cate 1.000.000 lei, pentru fiecare, de la bugetul local pe anul 2011, va fi dezbatut in sedinta de marti, 12 aprilie, a Consiliului local.

 

Primarul Sorin Apostu a declarat ca in aceeasi sedinta se vor aproba si alocarile de fonduri pe 2011 pentru activitatile sportive. Proiectul prevede alocarea a 2,4 milioane de lei pentru sustinerea activitatilor sportive din oras.

Comentarii Facebook