Luni 9 Decembrie

Consiliul Județean Cluj vrea să facă grevă. Guvernul PSD, acuzat că se răzbună pe Cluj


Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cheamă la grevă administrativă, pentru că ”asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor județene performante”.

Singurele informații la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Județean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiții este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiții. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziție pentru drumuri județene.

Mecanismele de împărțire a bugetelor sunt total lipsite de transparență și ne sunt refuzați toți indicatorii necesari creionării bugetului județean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo șansă pentru amendamente. Practic, vom fi puși în fața faptului împlinit.

Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare”, a transmis Alin Tișe.

Acesta face ”apel la administrațiile publice locale care se regăsesc în situații similare nouă și le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacție față de abuzurile noii Legi a bugetului de stat”.

-------------

UPDATE

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, i-a replicat lui Alin Tișe.

Pleonasm à la Tișe: Cum poți să intri în grevă administrativă când tu ești în grevă de la începutul mandatului?

Frustrat că în actual mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj nu are în dreptul său nicio realizare, Alin Păunel Tișe, Președintele ZERO realizări a produs astăzi și un pleonasm: a declarat că intră în grevă administrativă, când dumnealui este în grevă din prima zi de mandat.

Alin Păunel Tișe a ajuns să-și creadă propriile minciuni și a transformat instituția Consiliului Județen Cluj în ”Ministerul Adevărului” din romanul lui Orwell, ”1984”, instituție responsabilă cu falsificarea continuă a trecutului, a literaturii, denaturarea adevărului prezentat presei și manipularea filmelor de propagandă. 

În doar doi ani Tișe s-a acoperit de ridicol, singurele lui preocupări fiind vacanțele, comunicatele biroului de presă și frica de anumiți angajați ai instituției”, a atacat Nasra.

Comentarii Facebook