Consilierul județean Remus Lăpușan cere asfaltarea drumurilor: Guvernul a alocat 7 milioane de lei

 

PSD Cluj cere Consiliului Județean să facă treabă și să asfalteze drumurile pentru care au fostalocați bani.

 

Susţinem lucrările la drumul judeţean 109 C, însă este important să nu uităm că avem obligaţia de a fi în slujba tuturor cetăţenilor din Cluj. Guvernul României a alocat peste 7 milioane lei pentru susţinerea de reparaţii şi modernizare a infrastructurii judeţului Cluj şi considerăm că această sumă trebuie distribuită echitabil, nu pentru a repara un singur drum.

 

Este imperios necesar să luăm în considerare şi drumurile care arată ca după bombardament şi suntem convinşi că din suma alocată judeţului Cluj există şi fonduri pentru repararea acestor drumuri.

 

Vă reamintim, starea DJ 161K: DN 16 care trece prin localitatea Bărăi din comuna Căianu, DJ 161D – care traversează localitatea Nireș, comuna Mica, și drumul care trece prin localitățile Sânboieni – Sânmărtin – Târguşor, nu suportă amânare!” a declarat consilierul judeţean Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

 

În acest context, PSD Cluj solicită CJ Cluj să repartizeze fondurile corect, după necesităţile oamenilor, nu după clientelismul politic de moment.

Comentarii Facebook