Băsescu vine în septembrie la Cluj să se înscrie în PMP. Emil Boc ar putea fi candidatul la Primărie

 

Traian Băsescu va veni în luna septembrie la Cluj, urmând chiar să semneze înscrierea în partid cu ocazia acestei vizite, precizează unele surse politice.

 

Partidul Mișcarea Populară (PMP) dorește să se relanseze, iar pe lângă încrierea lui Traian Băsescu ar putea fi vorba și de câteva candidaturi bombă la locale. 

 

Printre acestea și candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj, una din variantele luate în considerare de edil, potrivit unor surse politice citate de EVZ.

 

Emil Boc se apropie de 60% în sondajele de opinie, poate să candideze și din partea PNL și din partea PMP și ca independent și tot o să câștige. Oricum, nu o să se decidă acum, la anul”, au spus sursele din PNL Cluj.

 

Daniel Buda, un apropiat al lui Emil Boc, a negat această variantă. ”Emil Boc și-a depus deja candidatura în cursa internă din partea PNL pentru Primăria Cluj”, a declarat acesta.

 

Emil Boc ar fi votat de peste 60% dintre clujeni, în cazul în care ar fi alegeri duminica viitoare, arată un sondaj intern al PNL Cluj.

 

Surse din PMP Cluj susțin că, venirea lui Traian Băsescu la Cluj în luna septembrie, va da un semnal clar în privința pașilor pe care îi va face Emil Boc în viitor. Dacă nu va candida din partea PMP, el ar putea merge independent, susținut de vechii PDL isti și de PMP.

Comentarii Facebook