Consilierii judeţeni au depus jurământ! Doi consilieri PP-DD au fost excluși. VEZI de ce

 

Cei 36 de consilieri judeţeni au depus jurământul şi le-au fost validate mandatele de consilieri judeţeni.

Preşedintele UDMR Cluj, Mate Andras, şi fostul preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe, au renunţat la mandat, iar în locul lor au intrat supleanţii de pe listele UDMR şi PDL, Ferencz Ştefan, respectiv Adina Raţiu. De asemenea, consilierii Dan Gavrea şi Marius Mureşan, ambii de la PDL, au renunţat la mandat, aceştia fiind înlocuiţi de Rareş Rusu şi Marinela Marc.

Comisia de validare a primit de la conducerea PP-DD un document prin care se arată că doi dintre cei trei consilierii judeţeni de pe liste, Dorel Matiş şi Călin Leonte, au fost excluşi din partid. În locul lor au fost validaţi alţi consilieri supleanţi, Axente Husar şi Valentin Pop.

Cei doi membri ai PP-DD care au fost excluşi din partid au spus că au depus o contestaţie atât la CJ Cluj cât şi la conducere.


Am depus contestaţie la CJ Cluj şi la PP-DD. Lucrurile se vor lămuri în instanţă. Sunt convins că dacă nu se vor lămuri din cauza relelor intenţii ale celor de la Bucureşti a PP-DD, cu siguranţă electoratul îi va taxa la toamnă. Vocile spun că Husar a fost ofiţer de Securitate. În privinţa lui trebuie să se pronunţe CNSAS”, a declarat Matiş.

 

 

Membri din PPDD, exclusi de pe lista de consilieri judeteni VIDEO

Comentarii Facebook