Clujul protestează de la ora 18.00, pentru apărarea Justiției

 

Clujenii sunt chemați duminică, 19 noiembrie, de la ora 18:00, la un nou protest în Piața Unirii.

 

Cerem de urgență Parlamentului respingerea în bloc a proiectului de modificare a Legilor Justiției!

 

Considerăm că aceste modificări sunt de natură să afecteze grav independența justiției și echilibrul puterilor în stat și servesc doar interesele unui grup restrâns de indivizi inculpați sau condamnați penal ajunși în poziții publice. 

 

O justiție liberă este coloana unui stat de drept, iar noi, românii, alegem categoric să trăim doar într-o astfel de țară. 

 

Pentru actuala clasă politică: NU aveți nicio șansă să ne distrageți atenția! 

 

Apărarea independenței justiției este prioritatea nr. 1 a societății civile, garantia noastră că toate abuzurile comise de cei aflați acum în funcții publice și pe poziții de putere, vor fi trași la răspundere în viitor pentru furtul din sănătate, infrastructură, educație și pentru banii furați pe față de la toți românii prin intermediul acestor noi legi fiscale. Suntem cu ochii pe voi și o să apărăm și democrația și integritatea justiției până la capăt! 

 

Revoluția fiscală a fost publicat OUG de modificare a Codului Fiscal in Monitorul Oficial.

 

Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare.

 

Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil, rău voit și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în Piața Unirii, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plece.Guvernarea trebuie să urmărească bunăstarea cetățenilor, NU interesele proprii”, precizează organizatorii.

 

Foto: Marius Iulian Marcu / Facebook

Comentarii Facebook