Clujul cumpără iarăși toalete publice de 50.000 de euro bucata


Municipiul Cluj-Napoca cumpără alte toalete cu prețul de 50.000 de euro bucata. 

Primăria lansat licitația pentru a achiziționa 4 astfel de tolelete inteligente, în valoare de 985.360 lei, adică 200.000 de euro

Toalete automate care pot fi utilizate inclusiv de catre persoane cu dizabilitaţi, racordabile la reţelele de utilitaţi (4 buc). Operatorii economici pot solicita clarificari cu maxim 20 zile inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare in a 11-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor”, se arata in anuntul SEAP.

Clujul a mai cumpărat, în 2018, alte patru toalete smart, tot cu 200.000 de euro (50.000 de euro bucata). Costul nu acoperă și montajul acestora, care s-a demonstrat a fi extrem de dificil. O toaletă din Piața Lucian Blaga a fost amplasată după un an de la cumpărare, cu nereguli, pentru că persoanele cu dizabilități nu au putut să o folsească încă un an. În cele din urmă, aceasta s-a mai și stricat. 

S-a stricat WC -ul smart al Clujului, care a costat mai mult decât casa lui Elon Musk

Comentarii Facebook