Clujul are un deficit de 400 de locuri în creșe. Ce promite Boc pentru acest an - VIDEO


Primarul Emil Boc a spus că în Cluj-Napoca este un deficit de 400 de locuri în creșe, dar că în acest an va mai fi deschis un nou corp de clădire la creșa de pe Aleea Meziad, din Mănăștur. 

Am cerut oficial de la Direcția de creșe care este necesarul de locuri. Ne-au spus că sunt 400 de copii care nu au loc. Acesta este deficitul. 

Erau 800 și 1000. Mulți depun în două locuri, mai multe cereri. Sunt 400 de locuri neacoperite. Noi în marie, deja 90 le acoperim cu creșa de pe Meziad. Avem anul acesta plecat Parcul Feroviarilor, cu o creșă, și apoi creșa de pe Câmpului. Vom vedea numărul de locuri care iese.

Avem creșa în Dâmbu Rotund, unde e pornită licitația de identificare a spațiului. Avem creșa între lacuri, unde am identificat teren, unde am identificat teren, plus creșa din Borhanci și în Bună Ziua. 

Când aceste lucruri vor fi gata, în orizontul anilor următori, pot să mă apropiu de acel obiectiv, când am spus că voi scoate locurile libere la mica publicitate, pentru că avem mai multe locuri decât trebuie”, a mai spus Emil Boc.

În afară de cele 90 de locuri de pe Aleea Meziad, restul proiectelor sunt în stadiu incipient. 

Comentarii Facebook