Clujul a mai câștigat un europarlametar. Daniel Buda așteaptă totuși redistribuirea voturilor

 

Clujul este reprezentat în Parlamentul European de doi europarlamentari, de la PNL și PDL.

 

Norica Nicolai are sigur un loc în Parlamentul European, pe listele PNL.

 

Norica Nicolai a fost senator al României timp de două mandate, între anii 2000 şi 2008. Ea a ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Senatului, preşedinte al Comisiei Juridice, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare şi a fost membră a Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

 

Daniel Buda a tremurat în așteptarea unui nou mandat. Rezultatul obținut de PDL la alegerile europarlamentare arată că și clujeanul a obținut un mandat, dar lucrurile vor fi sigure numai după redistribuirea voturilor, proces care va fi făcut în cursul zilei de miercuri, 28 mai, după ce vor fi soluționate contestațiile.

 

Daniel Buda nu a dorit să comenteze nimic până când Biroul Electoral Central nu va anunța oficial rezultatele finale ale alegerilor, după redistribuirea voturilor. 

 

În 2012, Daniel Buda a câștigat colegiul de deputat din Cluj-Napoca, dar ca urmare a redistribuirii voturilor și-a pierdut mandatul. 

 

Daniel Buda este membru PDL din 1998 și a fost parlamentar în mai multe mandate. Buda a fost preşedinte al Comisiei Comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

 

Rezultate finale ALEGERI EUROPARLAMENTARE CLUJ: Alianța PSD-UNPR-PC, marea câștigătoare

Comentarii Facebook