Vineri 30 Septembrie

Bogdan Pivariu, primarul din Florești: Am depistat și amendat 4 persoane care au aruncat gunoaie pe malul Someșului - VIDEO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a luat măsuri rapid, după ce ecologiștii au semnalat că malurile Someșului s-au transformat din nou în groapă de gunoi.

Patru oameni au fost amendați pentru că au aruncat acolo deșeuri. 

Ȋn cursul zilei de ieri am constatat, cu stupoare, că malul Someşului a ajuns, peste sărbători, o veritabilă groapă de gunoi. Ne-am organizat, şi până la această oră am degajat o mare parte din gunoaie. 

Am identificat deja patru persoane vinovate, care au şi fost sancţionate. De asemenea, cercetările de identificare şi a altor persoane vinovate este ȋn derulare.

Voi continua aceste acțiuni cu suplimentarea de camere de supraveghere video, în zonă, pentru a identifica şi a trage la răspundere persoanele care transformă zona verde a Someșului, în groapă de gunoi.

Malul Someșului este un bun comun, dar din păcate, vedem că deservește interese proprii. 

De asemenea, am cerut firmei de salubritate să suplimentăm numărul de containere ȋn special pentru aceste zone “roşii”.

În plus, am cerut poliţiei locale să intensifice patrularea ȋn aceste zone pentru a se asigura o supervizare eficientă.

Ȋn bugetul de anul acesta, o parte din malul Someşului este cuprins într-un proiect de reamenajare.

Dacă vrem un Floreşti mai curat, este nevoie să devenim noi înșine mai responsabili față de mediul înconjurător și mai cumpătați!

Multumesc pe această cale tuturor floreştenilor care au dat dovadă de spirit civic si mi-au trimis mesaje personale sau adrese la primărie, prin care imi sesizau situaţia deplorabilă de pe malul Someşului.

Ȋmpreună avem grijă de casa noastră, Floreşti!”, a spus Pivariu

Comentarii Facebook