Clujenii arată tot mai des că pe 21 Decembrie 1989 nu se mai lucrează deloc - FOTO


Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 se lucrează tot mai rar, spre deloc. Clujenii semnalează tot mai des acest fenomen.

Șoferii reclamă faptul că a început școala și orice zi de muncă este importantă, pentru că acest bulevard este vital. 

În 15 iunie, după începerea lucrărilor, primarul Emil Boc spunea că, în 2021, se va termina asfaltarea Bulevardului 21 Decembrie 1989. ”Până în noiembrie vrem să terminăm cu asfaltarea, iar apoi se va lucra în continuare la trotuare și alte amenajări”, a spus primarul.

De asemenea, primarul mai spunea atunci că Clujul nu mai e orașul mașinilor.

Direcția Clujului este plecată din Gară. Dacă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 mai dărâmăm patru clădiri, să mai facem două benzi de circulație, acele benzi vor fi la fel de pline și la fel se va claxona în trafic, vom înghiți mai multe gaze de eșapament și vom ajunge în spitale.

Nu e popular ce spun, dar viitorul mașinii nu mai este viabil. Mașina se folosește pentru deplasările în afara orașului, să te duci în weekend, în deplasări neesențiale, dar pentru viața de zi cu zi, alternativele trebuie să fie mersul pe bicicletă, cu transportul în comun, combinat cu mersul pe jos sau cu forme de sharing. 

Lumea a plecat de mult în altă direcție. Noi nu putem rămâne în urma istoriei. Orașele care s-au bazat pe mașină au rămas codașe în istori. Orașele care au trecut la alternativa la mașină sunt orașele viitorului”, a explicat Emil Boc. 

Lucrarea este făcută de firma Diferit și trebuie să fie finalizată până în aprilie 2022.

Comentarii Facebook