Sambata 28 Ianuarie

Cluj-Napoca: S-a amenajat un nou sens giratoriu și praguri de sol pentru ”viteziști”

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu, la intersecția străzilor Maramureșului - Giordano Bruno - Sanatoriului.

 

Noul sens giratoriu va avea inițial un caracter experimental, urmând ca ulterior, daca își va dovedi eficiența, să devină permanent. Măsura  are ca și scop fluidizarea circulației și a fost aprobată în Comisia Municipală de Sistematizare a Circulației Rutiere și Pietonale. 

 

De asemenea, Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat două praguri de sol reducătoare de viteză din asfalt pe str. Maramureșului, unul între imobilul cu numărul poștal 46 și str. Nicolae Teclu, iar celălalt în dreptul imobilului cu numărul poștal 154. 

 

Cele două praguri de sol reducătoare de viteză din asfalt au fost semnalizate, în ambele sensuri de circulație, cu indicatoare rutiere specifice, de tipul “Limitare de viteză la 20 km/h” și “Denivelări pentru limitarea vitezei”, respectiv cu marcaj rutier specific, tip covor de culoare roșie și “dinţi de dragon” de culoare albă, aplicat pe carosabil (pe pragurile de sol).

Comentarii Facebook