Cluj Arena isi arunca gunoaiele in fata stadionului, pe strada Splaiul Independentei VIDEO si FOTO


Societatea Cluj Arena isi arunca arunca gunoaiele langa stadion, pe strada Splaiul Independentei. Pe sacii de deseuri apare numele firmei Romprest, detinuta de patronul U Cluj, Florian Walter.

Clujenii au sesizat Primaria Cluj-Napoca in legatura cu aceasta situatie, dar lucrurile s-au complicat in momentul in care Politia Locala a constatat ca SC Cluj Arena SA nu are contract cu nicio firma de salubritate. "Am aplicat o somatie in acest caz si am notificat societatea sa incheie in 48 de ore un contract cu o firma de salubritate, pentru a colecta deseurile din zona stadionului. In prezent, actele arata ca societatea nu are un astfel de contract. Deseurile din fata stadionului vor fi adunate numai dupa ce exista un contract cu o firma", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Strada Splaiul Independentei este in acest moment deservita de firma Rosal. "Noi nu avem cum sa adunam deseurile facute de stadion daca nu exista un contract. Nu am fost contactati de nimeni cu toate ca in acea zona Rosal face curatenie. In consecinta nu vom aduna gunoaiele pana cand situatia nu se va lamuri", a declarat Sergiu Hosu, directorul Rosal Cluj.

 

Constructorul stadionului Cluj Arena, firma ACI, a avut contract cu firma de salubritate, dar dupa preluarea locatiei de SC Cluj Arena SA nu a incheiat un contract nou. 

 

Administratorul societatii Cluj Arena, Radu Ratiu, a declarat ca nici nu va fi incheiat un contract cu Rosal. "Noi la fiecare realizator de evenimente impunem sa aiba un contract cu o firma de salubritate sau persoanei care inchiriaza Cluj Arena pentru ca altfel ar fi un cost suplimentar pentru noi", a spus Radu Ratiu.

 

Administratorul SC Cluj Arena SA a mai precizat ca va verifica situatia existenta si va reveni cu lamuriri.

Comentarii Facebook