Ciolacu promite ”taxe mai mari pentru bogați” dar alegătorii îi cer să nu voteze certificatul verde


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că politica economică pe care o va susține în viitorul guvern este una simplă: taxe mai mari pentru bogați și beneficii pentru cei cu venituri reduse și medii. 

Cine deține vile impresionante cu piscină, cine își permite să aibă iaht și schimbă an de an limuzinele de lux nu va suferi prea tare din pricina creșterii cu câteva procente a impozitului. În schimb, în cazul salariaților cu venituri mici din companiile private, creșterea veniturilor - nu doar prin majorarea salariului minim, care este obligatorie - inclusiv printr-un sistem de mărire a deducerilor pentru familiile cu copii ar putea aduce un plus de 3-400 de lei lunar. Iar pentru familiile în care fiecare dintre părinți câștigă în jur de 2500 de lei net, acești bani în plus chiar contează! 

Am putea genera, doar prin acest sistem simplu de deduceri, creșterea veniturilor a 85% dintre salariați cu un impact bugetar marginal ce nu depășește 0,2% din PIB”, a spus Marcel Ciolacu.

Cei care au văzut postarea au cerut numai să nu fie aprobat certificatul verde. 

O băgați pe asta in fata ca sa distrageți atenția de la ce toata lumea asteapta? Adică sa nu se voteze acest certificat verde? Credeți ca ne încălzește cu ceva?

Daca veți vota puteți sa va luați adio de la acele voturi cu care puteți sa reveniți iar la putere!!! Și știți ”De ce?”

Pentru ca ne-am saturat de promisiuni pana peste cap! Ne aruncați vorbele pe care vrem sa le auzim!!?!?!! A mai încercat unul acum… 32 de ani și s-a instalat democrația. Om fi noi prosti ,dar suntem cam mulți!!!”, a comentat cineva.

Comentarii Facebook