Ciolacu îi cere premierului să preia interimatul la MApN, după demisia lui Vasile Dîncu: „Am avut deja o discuție cu premierul”


Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după demisia ministrului Vasile Dîncu, că a discutat cu premierul PNL Nicolae Ciucă și i-a solicitat să preia interimatul la Ministerul Apărării. Motivul invocat de Ciolacu este că „România  trebuie să asigure stabilitatea în cadrul NATO”. 

Îi respect decizia lui Vasile Dîncu și îi mulțumesc pentru activitatea sa în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Am avut deja o discuție cu premierul Ciucă și i-am solicitat să preia interimatul la MAPN, pentru că România are obligația să asigure stabilitate pe flancul estic al NATO”, a scris Marcel Ciolacu, copreședinte al coaliției PSD-PNL-UDMR, pe Facebook.

Reamintim că Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat luni, 24 octombrie, că şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, din cauza „imposibilității colaborării” cu președintele Klaus Iohannis.

Comentarii Facebook