Miercuri 24 Aprilie

Chirurgul Șerban Rădulescu e traseistul perfect. Și-a dat demisia de la PC, iar acum intră în alt partid

 

Chirugul Şerban Rădulescu, preşedintele organizaţiei judeţene Cluj şi vicepreşedintele Regiunii de Nord-Vest a Partidului Conservator, şi-a dat demisia din partid, iar acum a ”aterizat” într-o altă formațiune.

 

El declara la acea vreme că are în vedere un nou proiect de construcţie politică.

 

Noul proiect politic la care Șerban Rădulescu a aderat este noua formațiune apărută pe scena politică românească - Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). De asemenea, el este unul dintre fondatorii acestui partid. 

 

În contextul actual al politicii româneşti se impune, evident, o nouă abordare.Vechile partide, rebranduite sau nu, sunt depăşite de vremuri şi de cerinţele electoratului. Este clar că interesele personale sau de grup sunt deasupra respectului pentru cetăţeni.

 

În aceste condiţii, apariţia unui partid nou ca Partidul Puterii Umaniste este aşteptată. Omul cu nevoile şi aspiraţiile sale este în centrul politicii acestui partid. O societate se clădeşte şi funcţionează bazându-se pe înţelegere şi nu pe ură. O societate nu poate fi destabilizată dacă oamenii care o compun au încredere unii în alţii, iar cei din frunte au, la rândul lor, credibilitate. Clasa de mijloc, capitalul autohton reprezintă axul de forţă al unei societăţi normale şi determină  siguranţa şi predictibilitatea dezvoltării unei naţiuni.

 

Urmează să convingem concetăţenii noştri că ideile şi obiectivele lor sunt şi ideile şi obiectivele noastre, că ele sunt realiste şi îndeplinirea lor este o obligaţie pe care ne-o asumăm şi o respectăm.

 

Un suflu nou în politică este aşteptat. Partidul Puterii Umaniste îl poate aduce prin oameni credibili şi morali care ni s-au alăturat şi care îi aşteptăm să ni se alăture”, a declarat doctorul Șerban Rădulescu.

 

Medic chirurg de profesie, Șerban Rădulescu este şeful Secţiei clinice Chirurgie Vasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

 

Doctorul Rădulescu a fost parlamentar din partea PDL, a trecut la PC, iar acum a schimbat din nou macazul, după ce șeful din umbră al Conservatorilor, Dan Voiculescu, a fost condamnat la închisoare

Comentarii Facebook