Chiliman îi dă replica lui Antonescu: Nu plec din PNL decât exclus. El e trădătorul


Scandalul dintre Crin Antonescu şi Andrei Chiliman i-a amploare după ce Antonescu a spus că nu pot coabita în acelaşi timp în PNL.

 

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a declarat luni seară, că el nu va pleca din PNL, doar dacă vi fi exclus, acuzând că trădătorul este Antonescu.

"Vreau explicaţii de ce s-au semnat hârtii care pun în pericol statul de drept. Eu nu am nimic de negociat cu conducerea partidului. Eu nu tranzacţionez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni. Un conducător, dacă este un conducător responsabil, este obligat să-şi asume şi greşelile, nu numai părţile bune. Dacă o să mă excludă este decizia lor. Eu nu plec din PNL decât exclus. Mă voi lupta pentru ca PNL să revină pe linia tradiţională, la principiile şi valorile pe baza cărora s-a înfiinţat. Ca orice conducător fricos, s-a ascuns după poalele PNL-ului şi mă acuză de trădare. Dar cine a trădat principiile statului de drept, principiile liberale? Chiliman sau cel care îl acuză de trădare? El e trădătorul", a declarat Andrei Chiliman, potrivit realitatea.net.

Chiliman a mai precizat că cei care vorbesc astăzi în numele PNL, sunt câşiva conducători aleşi care o fac doar pentru a-ţi apăra interesele peersonale. "Restul sunt o masă tăcută, pentru că nu au cuvântul. Toate acţiunile lui Crin Antonescu din ultimele 7-8 luni au fost făcute pentru un scop personal, puterea, funcţia de preşedinte. Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea partidului, sunt destule interese la mijloc, o funcţie colo, una dincolo, influenţe într-un minister, în altul. La conducerea PNL nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale. Aşa cum el e în stare să distrugă democraţia, aşa sunt şi ei gata să accepte anumite toane ale lui Antonescu", a completat Chiliman.

Comentarii Facebook