Centura Florești - Cluj-Napoca se FACE! Primarul Șulea a anunțat demararea proiectului

 

Primarul Horia Șulea a anunțat demararea proiectului Centurii de Sud, Florești - Cluj Napoca.

 

Chiar acum câteva minute Comisia a stabilit câștigătorul licitației privind pentru atribuirea “Servicii de proiectare faza PROIECT TEHNIC aferente realizării obiectivului de investiţie” Drumul de legătură varianta sud. Este vorba de drumul de legătură dintre Florești și municipiu, care ar urma să aibă 4,3 kilometri, inclusiv cu 2 bretele de legătură spre Metro şi Polus. 

 

Traseul va începe pe strada Cetăţii 1 şi, prin spate pe la Metro şi Polus va face joncţiunea, complet pe sol, fără viaducte, cu municipiul Cluj Napoca, în zona adiacentă depoului de tramvaie din Mănăştur, drumul Sfântul Ioan, urmând să existe 7 puncte de legătură cu DN1. Contăm și pe sprijinul Primăriei Cluj Napoca, pe teritoriul acesteia aflându-se în jur de o sută de metri. 

 

Drumul va fi cu o bandă pe sens, trotuare și rigole. În ceea ce privește construcția efectivă, pentru acest lucru vom accesa un împrumut sau vom emite obligațiuni. Vom vedea care a cea mai ieftină soluție. Oricum, nu mi se pare normal ca realizarea acestui obiectiv să fie susținută doar de administrația floreșteană. Este vorba de un obiectiv de interes regional. Asta e, dacă Guvernul nu ne susține, ne vom descurca singuri. 

 

Floreștiul are această putere. Instituțiile financiare ne curtează deja, întrucât Floreștiul are grad de îndatorare acum ZERO! Sper ca în primăvară să putem efectua primele excavații”, a spus primarul Horia Șulea, care a specificat ca SC Luca Way este castigatorul licitatiei, conform floresti-gilau.ro.

 

Centura Florești - Cluj, prin spatele centrului comercial, făcută pe credit! Bucureștiul nu alocă niciun ban

Comentarii Facebook