Sambata 23 Septembrie

“Centura de Sud” a Floreștiului se face. Pivariu: “Zona de drum Tăuțiului-Răzoare-Vivo până în DN1 va fi reabilitată”


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a semnat un protocol de colaborare cu CNAIR, pentru realizarea “Centurii de Sud”, drumul Tăuțiului-Răzoare-Vivo până în DN1.

Un nou proiect important pentru rezolvarea traficului din Florești prinde formă prin semnarea, azi, a protocolului de colaborare cu C.N.A.I.R.

Zona de drum Tăuțiului-Răzoare-Vivo până în DN1 va fi reabilitată.

Vom avea 2 benzi pe sens, trotuare pe ambele părți, banda dedicată special autobuzelor și bicicletelor.

În baza acestui protocol, C.N.A.I.R. va face exproprierile necesare proiectului și va depune cererea de finanțare, urmând ca lucrarea să fie realizată de către Primăria Florești”, a declarat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Acest segment de drum care va face joncțiunea cu Centura Metropolitană în zona Centrului Comercial Vivo, împreună cu segmentul de drum al DN1 (zona Spitalului Regional de Urgență), care deja intră în lărgire la 3 benzi pe sens (una dedicată transportului în comun), vin să consolideze proiectul pentru rezolvarea traficului în Florești, a mai completat edilul.

Pe noul drum va putea fi alocată o banda pentru transportul in comun.

Facem încă un pas pentru a avea o bandă dedicată exclusiv transportului în comun în întreg Floreștiul.

Aceste tipuri de investiții au avut nevoie de o durată importantă de timp pentru a fi pregătite.

Mulțumesc domnului Ministru Sorin Grindeanu și domnului Director General al C.N.A.I.R, Cristian Pistol, pentru susținerea pe care ne-o acordă în implementarea acestor proiecte vitale pentru Zona Metropolitană Cluj-Napoca”, a încheiat Pivariu.

Comentarii Facebook